Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

MADAFOCUS
Lot 512 E 43 Tsarasaotra
Antsirabe 110
Madagascar

Vragen over Madagaskar gelieve te sturen aan: frank@madafocus.be

Tel: +261 (0) 32 05 087 51

RCS : 2013 B 00004

NIF : 2 001 121 445

STAT : 63319 12 2013 0 00121 

Licence:
043-13/MINTOUR/SG/DGDT/DAIT/SATENGLISH

Facebook pagina

Foto's

Nieuws

Reizen op maat

Groepsreizen

Partners

 

De roerganger van MADAFOCUS is zelf een zeer ervaren reisbegeleider. Frank was jarenlang de Afrika specialist bij SAWADEE REIZEN, waardoor hij heel wat tijd sleet op het grote, rode eiland. Naast een poel van Nederlandstalige collega’s beschikt MADAFOCUS over een uitgebreid netwerk van lokale Frans- en Engelstalige chauffeurs/gidsen.


De ervaring en expertise die we de laatste twaalf jaar opgedaan hebben in het veld, vertalen we in trainingen voor lokaal personeel. Elk jaar organiseren we workshops voor de reeds actieve chauffeurs/gidsen waarmee we werken, om hen te bekwamen in het leuke vak van reisbegeleider en/of gids. Daarnaast zetten we trainingen op waaraan geïnteresseerde, jonge mensen uit Madagaskar, die een carrière in toerisme ambiëren, kunnen deelnemen. 

 

 

Kleine groepen van twee tot zes deelnemers krijgen standaard een Frans- of Engelstalige chauffeur/reisbegeleider met zich mee. Voor grotere groepen, die in meerdere voertuigen of in een bus reizen, voorzien we naast de chauffeur(s) ook nog een Frans- of Engelstalige reisbegeleider. Het spreekt voor zich dat touroperators ook hun eigen reisbegeleider kunnen meesturen. Op verzoek (en indien beschikbaar) kan bij alle groepen, klein of groot, een Nederlandstalige reisbegeleider ingezet worden. Een uitgebreide briefing over het verloop van de reis krijg je van Frank toegestuurd enkele weken voor vertrek. 

 

In alle parken, dorpen, steden en stranden die we aandoen zijn we kind aan huis. Onze zeer regelmatige passages tijdens het afgelopen decennium, resulteerden in een  uitgebreid netwerk van lokale gidsen en regelneven. Veel van deze partners hebben ons vertrouwen gewonnen for life en zijn zelfs goede vrienden geworden. MADAFOCUS zal met hen blijven samenwerken opdat jouw zoektocht naar lemuren in Andasibe of je snorkeluitstap op Nosy Be een succes mag worden.